Gertie


En dan mag je plots een woordje over jezelf schrijven. Ook nog eens op een website die je zelf beheert.

Had je me dat enkele jaren geleden verteld, ik had je werkelijk voor gek verklaard.

In een vorig leven was ik politie-agente. Correctie: inspecteur bij de Politie. Net zoals sommige andere mensen had ik een roeping, ik wilde helpen. Mezelf dienstbaar inzetten, eerst als interventie-lid en uiteindelijk als wijkinspecteur. Kort bij de mensen, het was een job die me voldoening gaf.

 

Zegt men niet dat je ergens rond je 40ste levensjaar de dingen vanuit een ander perspectief gaat bekijken? Om een lang verhaal (erg) kort te maken: de roeping was er nog steeds. Maar ik merkte dat het niet meer vanuit mijn beroep als agente zou komen. Het leven heeft me een duw gegeven en verplicht om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling. Ik schrijf het hier nu in enkele zinnen maar geloof me: het heeft letterlijk én figuurlijk zweet en tranen gekost.

 

Tijdens mijn heroriëntatie kwam ik in contact met een activiteit die onmiddellijk goed aanvoelde, dit was wat ik wilde doen. Enige tijd later startte ik de opleiding van massage-therapeute. Met een diploma en veel enthousiasme op zak ben ik er aan begonnen. 

 

En hier ben ik dan: klaar om mijn kennis en expertise ten dienste te stellen van mensen. Ik ben oprecht blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Als jonge starter van 45 sta ik voor het eerst op eigen benen, benieuwd maar erg gemotiveerd. Ik handel vanuit respect voor ieder mens, ongeacht leeftijd of geslacht.

 

Misschien roept deze site vragen bij je op: aarzel in dat geval niet om me te contacteren. Ik sta je graag te woord.