Triggerpoint Reset methode


Nieuw in ons aanbod!  TRIGGERPOINT RESET METHODE.

 

De Triggerpoint Reset Methode is een unieke en revolutionaire behandelmethode bij aanhoudende pijnklachten.  De Triggerpoint Reset Methode is ontwikkeld door neuromusculair therapeut en pijnspecialist Tim van Orsouw (NL) en is een totaalpakket waarbij de dieperliggende oorzaken van jouw pijnklachten worden aangepakt.  De chronische pijn en triggerpoints (spierknopen) worden blijvend geëlimineerd.

 

Triggerpoints ontstaan niet zomaar en enkel de focus leggen op het behandelen van de spieren d.m.v. triggerpointmassage, dry needling, accupunctuur, etc…. is slechts van tijdelijke aard.  De pijnklachten steken na verloop van tijd weer de kop op.

 

Pijn is zeer vaak een signaal waarmee ons lichaam een bepaalde aandacht vraagt om ons iets te vertellen.  We leven echter in een hectische maatschappij waarbij er geen tijd en aandacht meer wordt besteed aan de noodzakelijke zorg voor ons lichaam.  Het lichaam roept ons een halt toe en gaat protesteren door allerhande pijnsignalen. 

 

Het is hoog tijd om eens ‘open minded’ te gaan luisteren naar wat JOUW lijf aan JOU te vertellen heeft.  Met de Triggerpoint Reset Methode wordt er rekening gehouden met het body/mind gebeuren middels een holistische aanpak. We leren ons lichaam aanschouwen als een groot geheel.

 

De TRM is een totaaloplossing voor JOUW chronische pijn!

Wil jij ook weer ongelimiteerd kunnen bewegen, sporten, dansen, spelen met de kinderen en/of kleinkinderen? Ben je een ondernemer die d.m.v. de pijnklachten niet meer ten volle zijn bedrijvigheid kan benutten en uitoefenen? Wil je weer kunnen doen wat je graag doet? Wil je graag ontdekken waartoe jij in staat bent? Wil je graag weten of de TRM geschikt is voor jou? Lees dan even verder...