relaxatiemassage

Relaxatiemassage of ontspanningsmassage is de meest bekende vorm van massage, het vormt immers de basis van alle andere massages. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties, aangewend wordt om de ontvanger een ontspannen ervaring te bezorgen.  Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

De spieren worden stuk voor stuk behandeld (je geeft zelf aan hoe stevig je de massage wil), blokkades en spanningen worden weggewerkt.  De spieren worden hierdoor volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en in de huid worden gestimuleerd waardoor de stofwisseling en toxines sneller worden afgevoerd.  Er wordt meer zuurstof naar de spieren gebracht waardoor dezen weer alle energie optimaal kunnen benutten.

De stress en spanning in het lichaam verdwijnen. Je voelt je als herboren en kan er weer volop tegenaan.

Bij de relaxatiemassage wordt er gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle amandelolie voor de massage op het lichaam.  Indien er een notenallergie aanwezig is wordt er samen met u gezocht naar een alternatieve olie.